Laatste foto's

Thuiskookworkshop Pasta dalla tua cucina met kookclubje. Gekleurde pasta maken met de pastamachine
Kinderkookworkshop, kookworkshop Kidz, verjaardagsfeestje, pasta maken
Kookworkshop Seasonz aan huis in Hunsel: ravioli met truffel maken. Inspiratie opdoen voor het kerstmenu.
Kookworkshop Seasonz Lekker Lente Sint Jozefhoeve Beesel: mangotiramisu mooi opmaken is een secuur klusje! Vrijgezellenfeest

Nieuwsbrief

Wine&Dine

Op zoek naar een gezellige en smakelijke avond? Altijd al willen weten waarom de ene wijn verrukkelijk smaakt bij een gerecht en de andere niet? Welkom bij wine &dine van Meridiez! U kookt als groep onder begeleiding een heerlijk menu en eet dit daarna samen op. Tijdens de kookworkshop zal er onder begeleiding van een vinoloog wijn geproefd worden die past bij de gerechten en zal er informatie gegeven worden over de wijnen. De wijnen worden verzorgd in samenwerking met Marian van Pol. Zij is  register vinoloog (van de wijnacademie) en gediplomeerd sommelier conseil (université du vin Suze-la-Rousse) Ze is de eigenaresse van Slijterij en wijnwinkel Bijlmakers in Montfort. Meridiez heeft een keuken in Roermond ter beschikking voor de wine&dines.

 

De wine&dine-arrangementen zijn inclusief: 

  • alle ingrediënten
  • recepten
  • hulp, tips en trucs
  • product- en achtergrondinformatie

 

Het bijbehorend wijnarrangement is inclusief:

  • speciaal bij het menu geselecteerde wijnen
  • uitleg en (achtergrond)informatie 
  • frisdrank

 

Wine&dine kan alleen maar in combinatie met het wijnarrangement afgesloten worden.

  

Prijzen en mogelijkheden

Binnen het wine&dine-arrangement zijn talloze menu's en combinaties mogelijk. Graag maken wij een offerte op maat voor u.

Prijzen zijn vanaf € 30 p.p. voor de kookworkshop en vanaf € 12,50 p.p. voor het bijbehorende wijnarrangement. De prijs is onder andere afhankelijk van de groepsgrootte en de menukeuze. Hieronder treft u enkele suggesties aan.

Datum en tijdstip zijn in overleg af te spreken, neem contact met ons op.

 

  • Siciliaanz menu

Voor Meridiez is Sicilië het echte zonnige zuiden van Italië. Een prachtig eiland met zeer veel culturele overblijfselen, maar ook een heerlijk eiland op het gebied van eten! Door de vele overheersers die Sicilië gehad heeft, zijn er veel verschillende smaken het eiland binnen gedrongen. Dit in combinatie met veel zon,  de vulkanische grond rondom de Etna, de bergen en de zee zorgt voor geweldige gerechten. 

  

  • Feestelijk fingerfood

Wilt u eens iets anders dan de gebruikelijke bedrijfsborrel? Meridiez biedt u een alternatief! Wij hebben voor u een arrangement samengesteld speciaal gericht op de feestelijke gelegenheden. U kunt op deze manier gezellig en smakelijk netwerken, kletsen of zakendoen en u krijgt ook nog ideetjes voor het bereiden van uw eigen feestjes. Bij de wine&dine ‘Feestelijk fingerfood’ zult u verschillende warme en koude tapas en antipasti bereiden. Deze kookworkshop is zeer informeel van opzet omdat het bereiden en het nuttigen van de gerechtjes door elkaar loopt.

 

Paint&Cook

U kunt bovengenoemde workshops ook uitbreiden tot een Paint&Cook. U begint het programma met een workshop porselein beschilderen, verzorgd door Marianne van galerie-atelier Honest art. Daarna zal Cecile van Meridiez u meenemen de keuken in voor de kookworkshop. Klik hier voor meer informatie.