Laatste foto's

Thuiskookworkshop Pasta dalla tua cucina met kookclubje. Gekleurde pasta maken met de pastamachine
Kinderkookworkshop, kookworkshop Kidz, verjaardagsfeestje, pasta maken
Kookworkshop Seasonz aan huis in Hunsel: ravioli met truffel maken. Inspiratie opdoen voor het kerstmenu.
Kookworkshop Seasonz Lekker Lente Sint Jozefhoeve Beesel: mangotiramisu mooi opmaken is een secuur klusje! Vrijgezellenfeest

Nieuwsbrief

Arrangementen Stadzgolf

 

Limburg de Luxe € 12,50 p.p.

Grand café Xity verwelkomt u zoals dat hoort in Limburg, met een heerlijk stuk luxe Limburgse vlaai en een lekker kopje koffie of thee naar keuze.

 

Borrel de luxe € 12,50 p.p. *

Voor de lekkere trek heeft Grand Café Xity een plateau met luxe borrelhapjes (vlees, vis en vegetarisch) samengesteld.

 

Borrel Cheeze € 12,50 p.p. *

De kaasfans onder ons komen bij Grand Café Xity helemaal aan hun trekken met deze heerlijke kaasplank.

 

Flammkuchen € 15,- p.p. *

Lekker op elk moment van de dag: Flammkuchen! Kies uit de traditionele Elzasser variant, de Flammkuchen met zalm of de vega-Flammkuchen met drie kazen. Lunch, borrel of tussendoortje, deze heerlijke Flammkuchen van Grand Café Xity smaken altijd.

 

Lunch € 15,- p.p. *

Met een goedgevulde maag op pad gaan? Start uw stadzgolfavontuur dan met het stadzgolf-twaalfuurtje van Grand Café Xity bestaande uit een kop dagsoep en een heerlijke tosti ham-kaas / kaas of een broodje met zalm.

 

Pasta € 15,50 p.p. * 

Een warme lunch of een eenvoudige avondmaaltijd? Het pasta-arrangement kan altijd! Grand Café Xity geeft u de keuze uit pasta bolognese, pasta carbonara en pasta met zalm. Een vegetarische variant is ook mogelijk op aanvraag. Dit arrangement kunt u dus boeken als lunch en diner.

 

Main course € 16,50 p.p. *

Voor de grote trek 's avonds staat er bij Grand Café Xity een heerlijk hoofdgerecht voor u klaar. U kunt kiezen uit spareribs, kipsaté, een combi van spareribs en kipsaté of vegetarisch gerecht (in overleg). Alle gerechten worden geserveerd met frietjes en salade.

 

Grand Café Xity

De arrangementen voor stadzgolf worden verzorgd door Grand Café Xity. Dit gezellige grand café is elke dag geopend vanaf 11.00 uur. Rond lunchtijd is het (zeker in het weekend en in vakanties) erg druk en daarom raden wij u aan om bij voorkeur tussen 11.00 en 12.00 uur of eventueel na 15.00 uur te starten met uw stadzgolfavontuur.

 

Meridiez en Grand Café Xity bieden zoals u hierboven kunt lezen een ruim aanbod aan arrangementen aan. Het is natuurlijk ook mogelijk om arrangementen te combineren. Neem voor de mogelijkheden en prijzen contact op. Staat het arrangement van uw keuze er niet bij? U kunt altijd contact opnemen om uw wensen kenbaar te maken zodat we een arrangement op maat kunnen samenstellen.

 

* Deze arrangementen zijn exclusief genuttigde drankjes. Genuttigde drankjes dienen ter plekke afgerekend te worden bij Grand Café Xity. Eventuele allergieën en dieetwensen graag bij reservering doorgeven zodat de keuken van Grand Café Xity hier rekening mee kan houden.

 

Stadzgolf boeken?

Klik hier button

 

Meer informatie over stadzgolf inclusief promotiefilm vindt u hier.

Al onze arrangementen zijn inclusief:

 

  • Ontvangst bij Grand Café Xity met betreffende arrangement. 
  • Speluitleg.
  • Alle materialen en benodigdheden.
  • Duidelijke routebeschrijving met uitleg over de holes.
  • Culturele en historische uitleg over Roermond en de bezienswaardigheden op de route.
  • Scorekaart.