Laatste foto's

Thuiskookworkshop Pasta dalla tua cucina met kookclubje. Gekleurde pasta maken met de pastamachine
Kinderkookworkshop, kookworkshop Kidz, verjaardagsfeestje, pasta maken
Kookworkshop Seasonz aan huis in Hunsel: ravioli met truffel maken. Inspiratie opdoen voor het kerstmenu.
Kookworkshop Seasonz Lekker Lente Sint Jozefhoeve Beesel: mangotiramisu mooi opmaken is een secuur klusje! Vrijgezellenfeest

Nieuwsbrief

Stadzgolf

Meridiez biedt u de kans om Roermond op een bijzondere en actieve manier te leren kennen. Dus als u graag actief bezig wil zijn en Roermond beter wil leren kennen, dan is stadsgolf dé manier! 

 

Wat is stadzgolf?

Stadsgolf, ook wel urban golf, streetgolf of city golf genoemd, is de alternatieve en speelse variant van het echte golfen. Stadsgolf kan het beste omschreven worden als een combinatie van golf en midgetgolf.

Het leuke is dat u niet op een golfbaan staat, maar midden in een historische binnenstad. De baan is dus niet glad en schoon, maar u speelt op kinderkopjes, in smalle steegjes en op hellend terrein. Een echte uitdaging dus! Ondertussen loopt u langs de mooiste gebouwen en gezelligste terrassen en is er natuurlijk tijd om hier van te genieten.

Gewapend met de routebeschrijving, een kleine kar met daarin de sticks, speciale stadsgolfballetjes en verschillende elementen om de holes te creëren gaat u zelfstandig op pad in groepen van maximaal 8 personen. U maakt een mooie wandeling door Roermond en komt zo op bijzondere plaatsen waar u een hole uitzet. Bij een spelletje hoort een winnaar, dus u krijgt een scorekaart mee om alle scores te noteren.

Voor prijzen en arrangementen klik hier of neem contact op.

 

 

 

Wilt u alvast kennis maken met Roermond, klik dan hier.

 

 

 

Let op: schade die wordt toebracht aan de openbare ruimte of aan materiaal van derden, is voor risico en rekening van de speldeelnemers. Meridiez kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Lees voor meer informatie de Algemene Voorwaarden.