Laatste foto's

Thuiskookworkshop Pasta dalla tua cucina met kookclubje. Gekleurde pasta maken met de pastamachine
Kinderkookworkshop, kookworkshop Kidz, verjaardagsfeestje, pasta maken
Kookworkshop Seasonz aan huis in Hunsel: ravioli met truffel maken. Inspiratie opdoen voor het kerstmenu.
Kookworkshop Seasonz Lekker Lente Sint Jozefhoeve Beesel: mangotiramisu mooi opmaken is een secuur klusje! Vrijgezellenfeest

Nieuwsbrief

Kookworkshopz aan huis

Voor een gezellige intieme avond met een kleine groep vrienden/vriendinnen, familie of collega's organiseer ik kleinschalige kookworkshops aan huis. Deze workshops zijn bedoeld voor kleine groepen vanaf  4 personen. Het maximum aantal deelnemers is afhankelijk van uw keuken.  Door de kleine groepsgrootte hebben de thuiskookworkshops een persoonlijk karakter: u bent betrokken bij bijna alle gerechten en er is veel tijd voor tips en achtergrondinformatie. We zijn 2 tot 3 uur in de keuken bezig. Daarna wordt er aan tafel genoten van alle zelfgemaakte gerechten.

 

Klik op onderstaande afbeeldingen of op de links in onderstaande tabel voor meer informatie over de diverse thuiskookworkshops en laat u inspireren. Heeft u specifieke wensen? Geen probleem, ik stel graag een unieke workshop voor u samen! Klik hier om uw wensen kenbaar te maken.  

NaamNaamNaamWineWAPAZ button

Prijsoverzicht vanaf 1-1-2019 *

Kookworkshop Prijs bij 4 en 5 personen Prijs vanaf 6 personen
Pasta dalla tua cucina  € 50,- p.p. € 45,- p.p.
Fingerfood-WAPAZ  € 50,- p.p. € 45,- p.p.
Seasonz  € 55,- p.p. € 50,- p.p.
Wine-WAPAZ (high wine)  € 75,- p.p. (incl. wijn) € 75,- p.p. (incl. wijn)

 

* Prijzen zijn exclusief kilometervergoeding (€0,20 per km). Bij een reistijd (enkele reis) langer dan 1 uur wordt per extra 30 minuten € 20,- in rekening gebracht.

 

Wijntje erbij?

Om het feest helemaal compleet te maken kunt u er ook voor kiezen om een aanvullend wijnarrangement te boeken. We starten de workshop dan met een kleine wijnproeverij en vervolgens kunt u tijdens het koken en aan tafel genieten van deze heerlijke wijnen die speciaal bij het menu geselecteerd zijn. Uiteraard hoort ook een feestelijke mousserende wijn erbij.

De kosten voor dit arrangement bedragen € 20,- p.p.

 

Praktische informatie

Thuiskookworkshopz zijn inclusief:

  • Alle ingrediënten

  • Specifieke keukenbenodigdheden

  • Recepten

  • Hulp, tips en trucs

  • Product- en achtergrondinformatie

 

Zelf hoeft u alleen maar te zorgen voor de standaard keukenuitrusting (pan, steelpan, spatels, messen) en voor servies, bestek, glaswerk om de tafel gezellig te dekken. Mocht u geen beschikking hebben over een mixer, oven of een diepvries, laat dit dan even weten bij de reservering. 

 

Reserveren?

Klik hier button