Meridiez • Geitenkookworkshop Cabraz: koken op de geitenboerderij

Laatste foto's

Thuiskookworkshop Pasta dalla tua cucina met kookclubje. Gekleurde pasta maken met de pastamachine
Kinderkookworkshop, kookworkshop Kidz, verjaardagsfeestje, pasta maken
Kookworkshop Seasonz aan huis in Hunsel: ravioli met truffel maken. Inspiratie opdoen voor het kerstmenu.
Kookworkshop Seasonz Lekker Lente Sint Jozefhoeve Beesel: mangotiramisu mooi opmaken is een secuur klusje! Vrijgezellenfeest

Nieuwsbrief

Cabraz ...

Koken op de geitenboerderij

 

Geitenlamsvlees is in Nederland niet zo bekend. Maar bij Meridiez wel!

De kookworkshoplocatie Sint Jozefhoeve in Beesel is namelijk ook een geitenboerderij. De geiten van de familie Hubens leveren melk (en dus ook kaas en ijs!) en geitenlamsvlees. Heerlijk, bijzonder en smaakvol! Genoeg redenen dus om een kookworkshop helemaal aan geitenproducten te wijden!

NaamNaamNaam

In veel delen van de wereld is geitenlamsvlees een delicatesse en met die recepten is Meridiez aan de slag gegaan. Cecile heeft een heerlijk proeverijmenu voor u samengesteld zodat u alle smaken en mogelijkheden van de geitenproducten kunt ontdekken.  Wat dacht u van een frisse wrap met gebraden gehakt, een heerlijk stoofpotje of een brownie met een verrukkelijk bolletje geitenijs? 

 

Wat is er nu mooier dan een geitenkookworkshop te houden op de plek waar deze prachtige beestjes ook leven? Daarom starten we de kookworkshop met een rondleiding op de boerderij, in samenwerking met de eigenaren Frits en Rob Hubens. Deze rondleiding duurt ca. 1 uur. Vervolgens duiken we de keuken in om aan de slag te gaan met al die heerlijke recepten. 

 

Nieuwsgierig geworden naar deze BOERgondische kookworkshop? Neem dan snel contact op.

Kooklocatie Sint Jozefhoeve Beesel: gezellig samen smullenNaamNaam

Praktische informatie en prijzen

De workshop Cabraz inclusief rondleiding is als volgt beschikbaar: 

 

Aangezien de geiten rond 17.00 uur gemolken worden, beginnen we om 15.00 uur met de rondleiding. Rond 16.00 uur starten we dan met de kookworkshop zodat u rond 18.30 uur aan tafel kunt gaan genieten van het heerlijke Cabraz-menu.

 

Reserveren?

Naam

 
 
 

Bij een bijzondere workshop hoort een bijzondere naam. Cabra is Spaans en Portugees voor 'geit'. Cabraz klinkt als tapas, inderdaad, allemaal kleine gerechtjes. En die Z, die hoort gewoon bij Meridiez!