Laatste foto's

Kookworkshop Seasonz Lekker Lente Sint Jozefhoeve Beesel: mangotiramisu mooi opmaken is een secuur klusje! Vrijgezellenfeest
Kookworkshop Seasonz Lekker Lente Sint Jozefhoeve Beesel: rollade binden is een kunst Vrijgezellenfeest
Kinderkookworkshop Kidz Feestmenu in Beesel: pasta maken en taartjes bakken voor een verjaardagsfeestje
Kookworkshop Fingerfood-WAPAZ aan huis in Linne: twee junior masterchefs, kanjers in de keuken, maken mangotiramisu

Nieuwsbrief

Kookworkshop Specialz

Naast het uitgebreide aanbod aan kookworkshops biedt Meridiez ook enkele specials aan. Dus bent u op zoek naar iets bijzonders? Lees dan snel verder en zoek uw special uit.

Wine WAPAZ buttonNaamNaam

Wine-WAPAZ

Een bijzondere kookworkshop is de workshop Wine-WAPAZ. Wine-wapaz is een soort high wine-workshop: een combinatie van een kookworkshop en een informatieve wijnproeverij. Om de smaaktheorieën in praktijk te brengen bereiden we allemaal kleine gerechtjes, want WAPAZ staat voor World Tapas. Deze workshop verzorg ik bij u thuis of in de kookstudio in Beesel. Klik op onderstaande button voor meer informatie of neem contact op en maak uw wensen kenbaar. 

Klik hier button

 

Cabraz: koken op de geitenboerderij

Geïnspireerd door de kookworkshoplocatie de Sint Jozefhoeve in Beesel: geitenkookworkshop Cabraz, koken op de boerderij inclusief rondleiding door de boer zelf! Cecile van Meridiez heeft voor deze kookworkshop een heerlijk proeverijmenu samengesteld zodat u alle smaken en mogelijkheden kunt ontdekken van geitenlamsvlees, harde geitenkaas en geitenijs. Deze workshop start met een rondleiding op de boerderij. Vooruit met de geit! Niet mekkeren, snel boeken!

Klik hier button
 

Kidzkookworkshopz

Speciaal voor kinderen biedt Meridiez diverse kinderkookworkshops aan. Deze workshop verzorg ik bij u thuis of in de kookstudio in Beesel. Dus bent u op zoek naar een leuke en lekkere invulling voor bijvoorbeeld een kinderfeestje? Klik op onderstaande button voor meer informatie of neem contact op en maak uw wensen kenbaar. 

Klik hier button