Laatste foto's

Kookworkshop Seasonz Lekker Lente Sint Jozefhoeve Beesel: mangotiramisu mooi opmaken is een secuur klusje! Vrijgezellenfeest
Kookworkshop Seasonz Lekker Lente Sint Jozefhoeve Beesel: rollade binden is een kunst Vrijgezellenfeest
Kinderkookworkshop Kidz Feestmenu in Beesel: pasta maken en taartjes bakken voor een verjaardagsfeestje
Kookworkshop Fingerfood-WAPAZ aan huis in Linne: twee junior masterchefs, kanjers in de keuken, maken mangotiramisu

Nieuwsbrief

Kookworkshopz aan huis

Voor een gezellige intieme avond met een kleine groep vrienden/vriendinnen, familie of collega's organiseer ik kleinschalige kookworkshops aan huis. Deze workshops zijn bedoeld voor kleine groepen vanaf  4 personen. Het maximum aantal deelnemers is afhankelijk van uw keuken.  Door de kleine groepsgrootte hebben de thuiskookworkshops een persoonlijk karakter: u bent betrokken bij bijna alle gerechten en er is veel tijd voor tips en achtergrondinformatie. We zijn 2 tot 3 uur in de keuken bezig. Daarna wordt er aan tafel genoten van alle zelfgemaakte gerechten.

 

Klik op onderstaande afbeeldingen of op de links in onderstaande tabel voor meer informatie over de diverse thuiskookworkshops en laat u inspireren. Heeft u specifieke wensen? Geen probleem, ik stel graag een unieke workshop voor u samen! Klik hier om uw wensen kenbaar te maken.  

NaamNaamNaamNaamNaamNaamWineWAPAZ buttonSweet Afternoonz buttonNaam

Prijsoverzicht

Kookworkshop Prijs p.p.* 
Pasta dalla tua cucina  € 40,-
Fingerfood-WAPAZ  € 42,50
High tea  € 37,50
Toetjesworkshop Zin in Zoet  € 37,50
Seasonz  € 42,50
Insectz  € 50,-
High wine workshop Wine-WAPAZ  € 60,-
Sweet Afternoonz  € 37,50
Kidzkookworkshop  € 17,50 / € 20,- / € 22,50 **

 

* Prijs gebaseerd op deelname van minimaal 4 personen en exclusief kilometervergoeding (€0,20 per km). Bij een reistijd (enkele reis) langer dan 1 uur wordt per extra 30 minuten € 20,- in rekening gebracht.

** Prijs is afhankelijk van type kidzworkshop en gebaseerd op minimaal 6 personen.

 

Wijntje erbij?

Om het feest helemaal compleet te maken kunt u er ook voor kiezen om een aanvullend wijnarrangement te boeken. We starten de workshop dan met een kleine wijnproeverij en vervolgens kunt u tijdens het koken en aan tafel genieten van deze heerlijke wijnen die speciaal bij het menu geselecteerd zijn.

De kosten voor dit arrangement bedragen € 15,- p.p.

 

Praktische informatie

Thuiskookworkshopz zijn inclusief:

  • Alle ingrediënten

  • Specifieke keukenbenodigdheden

  • Recepten

  • Hulp, tips en trucs

  • Product- en achtergrondinformatie

 

Zelf hoeft u alleen maar te zorgen voor de standaard keukenuitrusting (pan, steelpan, spatels, messen) en voor servies, bestek, glaswerk om de tafel gezellig te dekken. Mocht u geen beschikking hebben over een mixer, oven of een diepvries, laat dit dan even weten bij de reservering. 

 

Reserveren?

Klik hier button